گردشگری ورزشی به کمک توسعه استان می آید/سیستان و بلوچستان ظرفیت بزرگ گردشگری - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان گفت: گردشگری ورزشی در جذب سرمایه و توسعه و رشد اقتصاد منطقه موثر است.

حسین ثوری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان افزود: استان سیستان و بلوچستان با بهره‌مندی از اقلیم خاص و وجود امکانات و اماکن ورزشی و با توجه به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه‌ای که دارد می‌تواند سهم خوبی از گردشگری ورزشی در کشور داشته باشد که نیازمند کار و برنامه‌ریزی از طرف مسئولین ذیربط است که بتوان این ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کرد.

وی گفت: سیستان و بلوچستان دارای جاذبه‌های گردشگری فراوانی همچون غارها، تالاب ها، چشمه های آب معدنی، آبشارهای زیبا، جنگل، کوه، دریا است به طوری که ۴۴۶ جاذبه گردشگری در این استان شناسایی و ثبت شده که از این تعداد ۱۶۷ جاذبه طبیعی است.

وی با اشاره به این مطلب که رونق صنعت گردشگری ورزشی در رشد اقتصادی منطقه بسیار مؤثر است، اظهار داشت: توان و ظرفیت گردشگری ورزشی و سرمایه‌گذاری در شهرهای استان سیستان و بلوچستان باید شناسایی و مشخص شود و در پی آن نیز امکانات و تجهیزات و زیر ساخت های استاندارد و مناسب برای رفاه حال گردشگران و ورزشکاران ساماندهی و تعبیه شود.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری ورزشی می تواند گامی مهم و ارزشمند در راستای توسعه استان نیز باشد و تنها راه برون رفت سیستان و بلوچستان از وضعیت اقتصادی کنونی توسعه گردشگری همه جانبه و هدفمند می باشد.

ثوری بر ایجاد زمینه‌ها و بستر جذب گردشگر در استان تأکید کرد و افزود: لازم است با برنامه‌ریزی‌های منسجم و تعریف شده مسیر و محورهای گردشگری ورزشی را در استان به خوبی مشخص کرد.

وی با اشاره به حمایت استاندار در این زمینه، گفت: باید از این فرصت به دست آمده در جذب سرمایه‌گذار و رونق صنعت گردشگری در استان به خوبی استفاده کرد و در راستای بررسی و حل مشکلات اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری ورزشی در استان اقدامات جدی انجام گیرد.

وی ادامه داد: امروز در جهان گردشگری به عنوان یک صنعت تعریف می‌شود، بطوریکه صنعت گردشگری به دلیل گردش مالی بالایی که به همراه دارد در رونق اقتصادی کشورها نیز بسیار تأثیرگذار است.

ثوری به رشد گردشگری ورزشی در کشورهای کوچک حوزه خلیج فارس همچون قطر و امارات اشاره کرد و گفت: این کشورها با کمترین امکانات و استفاده از تجربیات سایر کشورها با برگزاری مسابقات معتبر از جمله رالی و موتورسواری و مسابقات فوتبال ساحلی و … موفق شده اند گردشگران زیادی را به سوی کشور خود جذب کنند که توام با آن اشتغال زایی و افزایش درآمد را برای مردم کشور میزبان در پی داشته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در راستای توسعه درآمدهای غیرنفتی برای کشور ایران جایگزین کردن صنعتی تمیز و درآمدزا و پرمشتری به جای صادرات نفت اهمیت ویژه دارد در این راستا توجه به صنعت گردشگری ورزشی و نقش آن در توسعه تاثیر به سزایی در افزایش درآمد و ثروت ملی خواهد داشت.