تغییرات لازمه پایان رکود و یکنواختی - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار : در طبیعت برخی تغییرات بصورت شبانه روز و فصلی هرچند تکراری تجلی پیدا میکند اما منشا احساس تولدی دوباره است. تغییر در شرایط انسان از بدو تولد تا ممات هر روز تجربه ای نو از ذات انسان را برای شخص متجلی کرده و زمینه ساز عدم یکنواختی و عدم دلزدگی از ثبات شرایط می گردد.

تغییر-مدیران

ساختار سیاسی ایران مبتنی بر آرای مردم بنا شده است. تجلی خواسته مردم در آرا نمود و بروز پیدا می کند. تغییر جهت آرا بسمت و سوی رقیب انتخاباتی جریان حاکم به معنی طلب تغییرات از طرف مردم می باشد. اعمال تغییرات مطابق رایی که مردم به یک جریان داده اند به معنی صیانت از نظر مردم تلقی شده و موجب ایجاد امید و پویایی بیشتر می شود در غیر اینصورت ادامه روند گذشته زمینه ناامیدی و رخوت و یکنواختی در امور می شود.
تغییر در مدیریتهای سیاسی و اداری نتنها یک حق برای مجموعه دولت بلکه یک الزام در ایجاد بازو برای پیشبرد اهداف است, تا با بکارگیری یک مجموعه منسجم در خدمت به مردم و اثبات شایستگی بدست آوردن رای مردم باشند. در مقابل این حق مسلم عده ای با طرح قطار تغییرات , تغییرات اتوبوسی و بومی زدایی مدیرتها و … طرح می گردد.

گهگاه سوابق مثبت مدیران نیز دلیلی بر ماندگاری در کنار دیگر موارد ذکر می گردد. با توجه به اهرمهایی که در اختیار یک مدیر سیاسی و یا اداری است تلاش مدیر بر ادامه ماندگاری بر مسند با تعریف و تمجید و حمایت دیگران تامین منافع اطرافیان برای حصول این نتیجه را به ذهن متبادر می سازد که خود آفتی است.
آنچه مسلم است زمان تغییرات از لحظه طرح تا اجرا باید به حداقل زمان تقلیل یابد, چرا که درغیر اینصورت مدیر سیاسی و یا اداری ضمن کاهش قدرت اجرایی به سمت چاپلوسان و حامیان فرصت طلب متمایل و ماحصل تلاش صرف ماندگاری در موقعیت بجای برنامه ریزی حرکت و اقدام مثبت خواهد شد.
امید است دولتمردان با تدبیر نسبت به تغییرات مثبت و ایجاد یکپارچگی و هماهنگی بیشتر منشا خدمت رسانی بیشتر و بهتر به مردم گردند.