آیا تقابل استاندار و رییس صدا و سیمای استان منجر به تغییر دیدگاه صدا و سیما استان به نفع مردم خواهد شد؟؟؟ - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار : استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به رسانه ای شدن اشکالات و ایرادات خبرنگاران را به مگس هایی تشبیه کرده به این مضمون که مگس بر کثافت مینشیند و خبرنگار باید زنبوری باشند که بر گلها مینشند و خوبیها رو ببیند.

در پی آن ریاست صدا و سیمای استان نامه ای سرگشاده و گلایه آمیز منتشر کرده و البته اشاره ای به مرام “مردم داری” و “قبول کوتاهی” در انتشار مشکلات مردم کرده و از مردم برای این قصور “عذر خواهی” کرده است.
مدتی قبل فضای مجازی زمینه هم کلام شدن با آقای کردستانی مدیر صدا و سیمای استان را برایم فراهم کرد.

در ذیل یک پست از ایشان خواستم “صدای فروخفته مردم استان” باشد و مثالهایی از استانهای دیگر آوردم که فارغ از تخریب مدیران استانی، مشکلات را موشکافی کرده و فرا استانی بدنبال حل مشکل تا وزراتخانه ها میروند. در پاسخ ایشان بیان کردند “سایر استانها صاحب دارند”. پاسخی که جای ادامه بحث را نمیداد.
دیدگاه مماشات و عدم پرداختن به مشکلات ریز و درشت مردم از طرف صدا و سیمای استان میزان تحمل مدیر ارشد دولت را از بیان و انعکاس واقعیت تلخ مشکلات مردم را به کمترین کاهش داده بگونه ای که در پی انعکاس اخبار مشکلات مردم بدترین تمثیل را نثار خبرنگار میکند.
صدا و سیمای استان تحت مدیریت جناب کردستانی اگر در انعکاس حقایق و مشکلات ریز و درشت استان ایفای نقش میکردند محبوبیت و دعای خیر مردم دردمند استان را بهمراه داشت و ظرفیت انتقاد در مدیران استان را تقویت میکرد. چه بسا این نگرش منجر به تعامل بجای تقابل در پیگیریهای مشکلات استان‌ میشد. آنجاییکه نیاز جلب توجه‌مسولین بلند پایه کشور نسبت به استان است چه ابزاری کارآمدتر از گزارشهای صدا و سیما است؟ این پتانسیل میتواند بعنوان مکمل تلاشهای مدیران استان در به نتیجه رسیدن پیگیریها باشد.
مماشات صدا و سیما در انعکاس معضلات با توجیه مردم داری نتیجه ای جز هدر رفتن فرصتها، کاهش ظرفیت انتقاد، ندیده انگاشتن معضلات ریز و درشت نیست و این روش و منش ستم بر مردمی است که ابزار و زبان بیان مشکلات را ندارند.
امیدواریم این تقابل منجر به تغییر رویه صدا و سیمای استان به نفع مردم شود.
حبیب اعلایی
بیست و ششم دیماه نود و نه

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.