- 31 شهریور 1393
- کد خبر 1788
- Print This Post
سایز متن /
مدتیست شهرداری زابل با مشکلات عدیده ای از جمله کمبود اعتبارات و …
به گزارش رسانه نی زار ازکیانسه:مدتیست شهرداری زابل با مشکلات عدیده ای از جمله کمبود اعتبارات و …و از همه مهمتر مسدود شدن حسابهای این ارگان طبق شکایت شخصی بنام (ص) دست به گریبان است وبرخی از پرسنل خدوم و زحمتکش شهرداری زابل حدود ۴ ماه است حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده اند و در این بین برخی اقدامات شهرداری از جمله احداث ماکت کوه خواجه و شهرسوخته در کنار پارک شهر و نیز ارسال اخطاریه به مطب پزشکان سطح شهر برای پایین آوردن تابلوهای سر درب مطب این عزیزان چالشهایی بوجود آورده که در ادامه تلاشهای گروهی از دلسوزان سیستانی برای رسیدن به تفکری جمعی برای عمران و آبادانی سیستان طی روزهای گذشته وضعیت نابسامان شهرداری زابل در دستور کار قرار گرفت و در ادامه برخی از نقطه نظرات دوستان که گاها میتواند راهگشا باشد برای استحضار اعلام میگردد.
مهندس گرگیچ شهردار اسبق زابل که گلایه ها از عدم حمایت مردم در دوران بعد از تصدی شهرداری زابل و مراجعت از زاهدان به زابل داشت بهتر و بیشتر از همه بر امور شهرداری تسلط و راهکارهای عملی ارایه که درا دامه به آن می پردازیم ایشان درپاسخ به سوالات مکرر اعضای گروه خصوصا خانم شهریاری در خصوص راههای برون رفت از بحران اخیر شهرداری متذکر شدند :
شهرداری ا ز ردیف ماده ۱۷ بودجه میتواند آبرومندانه به پرسنل بامصوبه شورا کمک کند
وی افزود :واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاده، درسال ۸۵ بودجه شهرداری زابل ۳میلیارد تومن بود، امسال بالای ۱۵ میلیارد بودجه به تصویب شورا رسیده. ،بهتر است شورا بعنوان نمایندگان مردم درآمد وهزینه ۵ماهه ۹۳٫ شهرداری رو به اطلاع عموم برسانند ونیز تراز درآمد وهزینه ماهیانه شهرداری باید به اطلاع شورا برسد
شهردار اسبق زابل یاآور گردید : ۵۰درصد درآمد مربوط به حقوق پرسنل است و همیشه اولویت با حقوق نیروهاست.
وی در ادامه انتخاب شهردار ،عزل شهردار، تصویب بودجه، نظارت بر تمامی ردیف های بودجه، تصویب متمم بودجه، تصویب وبررسی تفریغ بودجه ودرصورت تخلف ارجاع به مراجع ذیصلاح را جزیی از وظایف مهم برشمرد و افزود از سال ۱۳۷۱ شهرداریها ازبودجه عمومی کشور حذف شدند. ومیبایست ازمنابع محلی اداره شوند. ،ازطریق سازمان شهرداریها نیز درصدی از سهمیه سوخت متمرکز. وعوارض دروازهای دریافت می کنند که آنهم براساس شاخص ها توزیع میشود که ۵ درصد اعتبارات متمرکز دراختیار وزیر است وبیش از هزار شهرداری در کل کشور وجود دارد
در ادامه جلسه مهندس ناظری فرماندار زابل بر این نکته اذعان داشتند که یک مدیر موفق مدیری است که برای حل مشکلات مردم و سازمانش در تعامل صحیحی با سایر افراد باشد. درصدد گره گشایی باشد و نه کور کردن گره ها که این تعبیر با تایید اکثریت حاضریتن در گروه همراه بود
مباحث زیباسازی معابر و سطح شهر و نیز المان یادبود شهرسوخته و کوه خواجه در کنار پارک شهر نیز از مباحث چالش برانگیز گروه بود که عده ای از اعضا از جمله:
داود صیاد معتقد بودند بجای پرداختن به صرف هزینه های اینچنینی موارد مهمتری نیز در سطح شهر از جمله حقوق پرسنل و یا آسفالت معابر وجود دارد که میشد با اولویت به آنها پرداخته شود
در خصوص کندن معابر توسط ارگانهای دولتی و رها نمودنش بعد از اینکار نظر مهندس گرگیچ خواندنیست که عنوان نمودند : شهرداری کلیه خسارتها رو باید ازشرکتهای حفار، برق، مخابرات،آب وفاضلاب، گاز، بگیرد درزمان تصویب بودجه عمرانی باید محورهای جدیدآسفالت را به شرکتهای حفار اعلام کند واگرخیابانی عمر آسفالتش کمتر ازچهارسال باشد شرکت حفار میبایست خسارت کل خیابان را پرداخت نماید.
ارسال اخطاریه شهرداری زابل به کلیه مطب های سطح شهر مبنی بر حذف تابلوی سردرب مطب پزشکان از دیگر موضوعاتی بود که پزشکان گروه واکنش تندی به نحوه بیان و اطلاع رسانی و نیز مضمون نامه داشتند که از جمله:
خانم دکتر سپهری معتقد بودند که شان و منزلت جامعه پزشکی رعایت نشده و انتظار میرفت که شهردار محترم با لحنی بهتر اقدام به این کار می نمود و خانم دکتر فرقانی نیز بر این نکته اذعان داشتند که ما بارها به دستور شهرداری تابلو سردرب را جابجا کرده ایم و چرا دستورالعمل یکسانی در این رابطه وجود ندارد و شهرهایی همچون تهران را مثال زدند که درده سال گذشته یکبار هم شهرداری در اینخصوص مکاتباتی با طیف پزشکان و تابلو سردرب مطبشان نداشته است.
در ادامه دکتر رخشانی مدیر مسئول روزنامه زاهدان افزود : یکی از منابع درآمد شهرداریها در تمام دنیا گرفتن عوارض از تابلوهای سردر مغازهها .مطب ها ومشاغل دیگر است. چرا که تابلو یک تبلیغ است لذا باید به اندازه ی تابلو عوارض پرداخت شود
وی اجرا نشدن قانون بطور فراگیر وگاه تبعیض آمیزرا، ازمشکلات جامعه ی مادانست و افزود البته روش اجرا بحث دیگری است. لحن برخورد هم همینطور اما منابع درآمد شهرداری همین هاست .
در حاشیه این مباحث که بصورت کلی مطرح شددوستان دیگری همچون علی فیروزکوهی مدیرگروه ،عبدالرضا گلشاهی ، رسول عباسی ،نظری جهانتیغ ،دکتر طباطبایی ریس بیمارستان امام حسین تهران و سید مرتضی داودی و خانمها ساناز شهنوازی و خانم شهریاری مواردی را مطرح که بعلت کثرت مطالب از حوصله این بحث خارج میباشد.