سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان معرفی شد - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار – استاندار سیستان و بلوچستان گفت: هم اینک با پشت سر گذاشتن دوران تحریم و نیز فرصت سازی های به دست آمده، این استان آماده پذیرش سرمایه گذاران در زمینه های مختلف است.

علی اوسط هاشمی عصر شنبه در سومین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سال جاری، اظهار کرد: دولت یازدهم توانست با موفقیت در مذاکرات هسته ای ایران را از شعله های آتش بدبینی در دنیا عبور دهد که این موفقیت در راستای ادامه راه هشت سال دفاع مقدس بود.

وی افزود: قطعنامه های صادره علیه ایران، چهره کشور ما را به چهره ای خطرناک در دنیا مبدل ساخته بود اما پس از مذاکرات، دنیا چهره واقعی ایران را شناخت و هم اینک ما باید از این فرصت پیش آمده به بهترین شکل استفاده کنیم. وی تصریح کرد: هیچ استانی به اندازه سیستان و بلوچستان زمینه سرمایه گذاری در حوزه های مختلف ندارد و این آماده سازی نیز در شرایط سخت تحریم مهیا شد.

استاندار سیستان و بلوچستان با گرامیداشت هفته دولت خاطر نشان کرد: گذر کشور از تحریم های ظالمانه توانست رضایت مردم را جلب کند و مدیران دستگاه های مختلف نیز موظفند با عملکرد مناسب خود، این رضایت را حفظ کنند. وی با انتقاد از جذب نیروی انسانی دربرخی ادارات بدون آزمون و به صورت طرحی گفت: از سال آینده هیچ اعتباری به دستگاهها برای پرداخت حقوق به نیروهای طرحی پرداخت نمی شود و مدیران مجوز پرداخت حقوق به این گونه افراد از محل اعتبارات عمرانی را ندارند.

هاشمی با تاکید بر لزوم مشارکت بیشتر بخش خصوصی در سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال از مدیران استان خواست شرایطی ایجاد کنند تا سرمایه گذاران در استان دچار بروکراسی اداری نشوند.

او اضافه کرد: مدتی قبل به دستگاه ها اعلام شده بود تا طرح هایی را که ۵۰ درصد پیشرفت داشته و ایجاد آن برای بخش خصوصی سودآور است به  این بخش واگذار کنند؛ اما با توجه به سرعت پایین واگذاری طرح ها، هم اینک کارگروه ویژه ای شکل خواهد گرفت تا این طرح ها را مشخص و به بخش خصوصی واگذار کند.

استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه به نمایندگی از سوی دکتر نوبخت، غلامرضا مالکی را به عنوان سرپرست جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان معرفی کرد.

وی اظهار کرد: سازمان مدیریت و برنامه ریزی از هم اکنون باید به طور جدی فعالیت کند و با برنامه محور شدن نسبت به سال های قبل، پیشرفت داشته باشد.

سرپرست جدید سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست با تشریح برخی بودجه های اختصاص داده شده به استان و نیز برخی اعتبارات لازم، خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات دولت، پرداخت یارانه نقدی است؛ به طوری که ماهانه سه هزارو ۵۰۰ میلیارد تومان در کشور و ۱۱۳ میلیارد تومان در استان صرف پرداخت یارانه می شود و بار مالی بسیار سنگینی را برای دولت به همراه دارد.

مالکی افزود: میزان پرداخت این یارانه ها در ۵۲ مرحله گذشته در سیستان و بلوچستان دو برابر بودجه های عمرانی استان بوده است.

وی اعتبارات عمرانی مصوب سال ۹۴ استان را ۷۲۰ میلیارد تومان اعلام که در مرحله اول ۱۷۰ میلیارد تومان آن به استان تخصیص داده شده است. همچنین ۲۴۵ میلیارد تومان اعتبارات هزینه ای به استان تخصیص یافته است. مالکی در ادامه از تخصیص ۱۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون به آب و فاضلاب روستایی، ۴ و نیم میلیارد تومان به ستاد بحران استان و ۱۲ میلیارد تومان برای آبرسانی به اضطراری به شهرهای دچار بحران آب استان خبر داد.

همچنین ۲۷ و نیم میلیارد تومان از اعتبارات مصوبات خاص بین دستگاههای اجرایی توزیع شد. این اعتبارات برای تکمیل پروژه های نیمه تمام، احداث راهها و پل های در دست اجرا ، سالن های ورزشی، تکمیل باند دوم فرودگاه زاهدان، راه اندازی ادارات در شهرهای جدید التاسیس، تکمیل مرکز اسناد و کتابخانه ملی استان و سالن های چند منظوره هزینه می شود.