- 21 تیر 1394
- کد خبر 8330
- Print This Post
سایز متن /
یکی از فعالین رسانه ای استان یاد داشت قابل تاملی برای نیزار فرستاده است . یادداشت ایشان را بی هیچ ویرایشی تقدیم نگاه کاوشگر شما می نماییم :
”
راهپیمایی روز قدس همزمان و همگام با ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی در سیستان وبلوچستان با شوری حماسه آفرین و با حضور گسترده آحاد مختلف جامعه با هر نوع گرایش فکری ،سیاسی ،مذهبی در اقصی نقاط استان پهناور با صلابت هرچه بیشتری برگزار شد . البته آنچه قرار است در این نوشتار کوتاه بدان پرداخته شود ، سیاست گذاری یک سویه ی صدا و سیما حداقل در تنظیم یکی از گزارش های خبری بخش خبری ۲۳ روز بیست تیر ماه نود و چهار ودرست تنها یک روز پس از خلق حماسه ی بزرگ مردم استان است .
یکی از گزارش های خبری این بخش از خبر شبکه هامون در اقدامی تحسین برانگیز و بدیع ، بازتاب حضور گسترده ی مردم استان را در رسانه های کاغذی و مجازی استان به تصویر کشیده بود .
در ابتدای این گزارش مشتاقانه منتظر معرفی حداقل رسانه های فعال متعددی بودیم که متاسفانه آنچه از دستگاه های تلویزیون مردم استان به نمایش گذاشته شده بود چینش عامدانه برخی رسانه های منتسب به یک طیف یا گروه خاص است.
اگر از رسانه های کاغذی و خبرگزاری های کشوری یاد شده در این گزارش بگذریم ،آنچه که واحد مرکزی خبر برای وب سایت های خبری مجازی تهیه نموده بود تنها از وب سایت هایی است که برای طیف خاص فکری سیاسی قلم می زند یا منتسب به نهاد های خاصی است . اگرچه بنای نام بردن از این رسانه ها را نداریم چرا که درخانه اگر کس است یک حرف بس است! اما اگر قرار بود تنها پوشش خبری راهپیمایی روز قدس در رسانه ها مدنظر باشد چرا از بسیاری از وب سایت های خبری و خبرگزاری های کشوری که پوشش مطلوب تر و گسترده تری از این آیین داده بودند ازجمله وب سایت های خبری : ندای ایرانشهر ، سیستان آنلاین ، نی زار ،ندای فرهنگی ، زهک آنلاین ، آوای فرهنگی و…که رویکرد و نگاه رسانه ی شان رویکردی حمایتی نسبت به دولت فعلی است ، یادی نشد!
آنچه بیشتر از این مخاطب آشنا به حوزه ی رسانه را می آزارد عدم تفکیک و رعایت جایگاه رسانه ها از سوی تهیه کننده ی گزارش مذکور بود .
از رسانه ی ملی که او را بسیاری از فعالین رسانه ها ، عمومی ترین رسانه ی کشور می دانند بعید است که جایگاه و شان سایر رسانه های حوزه ی کاری خود را نداند! نمی دانم برپایه ی چه استدلالی روزنامه هایی چون سیستان وبلوچستان ، مرز پرگهر و زاهدان را هم طراز وب سایت های خبری محلی می داند بی آنکه تفکیکی برای این دو قائل شود .
از آن اسف بار تر دلبستگی گوینده ی گفتار متن به یکی از وب سایت های خبری استان است . نمی دانم آیا این گزارش به سفارش گروه یا نهاد خاصی تهیه شده بود تا از تریبون رسانه ی ملی برخی سایت های خبری خاص به مردم شناسانده شود یا مودت تهیه کننده ی این گزارش با مدیران برخی از همین وب سایت ها باعث آن می شود که در متن گزارش، یکی از همین وب سایت های خبری محلی در کمال تعجب “خبرگزاری ” نامیده می شود! براساس کدام استدلال یک رسانه ی خبری محلی را خبرگزاری می نامد .می دانیم که از سر بی اطلاعی نیست .
در هر روی با آنکه به شخصیت وارسته و نگاه فراجناحی مدیرکل صدا وسیمای استان واقفیم اما این سهل انگاری و یا شاید اقدام برنامه ریزی شده ی همکاران زیر مجموعه ایشان را نمی توان نادیده گرفت وبه سادگی از آن گذشت !
امیدواریم آنچه که قرار است از شبکه استانی هامون بعنوان رسانه ی ملی به مردم ارائه شود ، اطلاعاتی صحیح و به دوراز حب و بغض های جناحی و سیاسی باشد .
”
انتهای پیام/