برخی مداحان سخنران شده و سیاست تعیین می‌کنند/ مگر ایران٬ جمهوری مداح‌هاست که برای نظام تعیین تکلیف می کنید؟/ - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار
مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر و شهید عباسعلی ناطق نوری عصر روز پنجشنبه ۴ تیر ماه در حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان برگزار شد.
مسیح مهاجری
در این مراسم که به میزبانی حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری و با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولین در حوزه علمیه امام حسن مجتبی(ع) لواسان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری با تشکر از همه مهمانان گفت: این جلسات، تجلیل از شهداست و آنچه اهمیت دارد الهام از حضور آن‌ها است. شهیدان «عندربهم یرزقون» هستند و باید از آن‌ها الهام بگیریم و راه آن‌ها که دفاع از انقلاب اسلامی و ارزش‌ها است ادامه دهیم و با هدایت مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) همچنان که شهدای انقلاب اسلامی، هفتم تیر و دفاع مقدس از ما خواسته‌اند از ارزش‌ها دفاع کنیم. وی همچنین با اشاره به تشییع پرشور شهدای خط شکن و غواص افزود: در تشییع شهدا همه اقشار از زن و مرد و پیر و جوان با همه گرایش‌ها حضور داشتند و پیام حضور خود را به همه دنیا ارسال کردند.

سخنران این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی و از شهدای زنده حادثه هفتم تیر بود که با استناد به جمله امام خمینی درباره شهدای هفتم تیر که فرمودند: آنقدر که من از آنها می‌شناسم از ابرار بودند، شهدای هفتم تیر را از مصادیق «ابرار» که قرآن کریم برای آنها ویژگی‌های معنوی زیادی برشمرده است دانست.

وی با تشریح امتیازات معنوی شهید مظلوم آیت‌الله بهشتی و شهید عباسعلی ناطق نوری که ۵ سال بعد از شهادتش در فاجعه انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی فرزند ۱۸ ساله‌اش (علی) در عملیات فاو به درجه شهادت رسید، گفت: اکنون سئوال اینست که۳۴ سال بعد از شهادت این عزیزان، ما که میراث‌دار آنها هستیم برای نظام جمهوری اسلامی چه کرده‌ایم؟ آیا ما توانسته‌ایم در بعد ارزش‌های اخلاقی آنگونه که در خور نظام جمهوری اسلامی باشد عمل کنیم؟

مهاجری در پاسخ به این سئوال گفت هر چند نظام جمهوری اسلامی در زمینه‌های علمی، پزشکی و هسته‌ای پیشرفت‌های چشمگیری داشته ولی آنچه این نظام را از سایر حکومت‌ها متمایز می‌کند اخلاق است که متاسفانه در این زمینه پیشرفتی نداشته‌ایم. اینکه عده‌ای همه چیز را در انحصار خود بگیرند و بزرگان نظام را با عناوینی از قبیل ضد ولایت فقیه و انحراف از مسیر انقلاب و سازشکار و لیبرال، رمی و طرد کنند، سقوط اخلاقی جامعه‌ای را نشان می‌دهد که همت اصلی آن باید جذب باشد.

وی با تاکید بر نگاه شهید بهشتی به موضوع جذب و دفع نیروها که می‌گفت: «جاذبه در حد اعلای امکان و دافعه در حد ضرورت از ویژگی‌های خط امام است» افزود: این هنر نیست که هر روز عده‌ای را رمی و دفع کنیم و به آنها انگ بزنیم، هنر اینست که هر روز بر تعداد کسانی که پشت رهبری قرار می‌گیرند اضافه کنیم.

در همین زمینه ایلنا در گزارشی نوشت: مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به افرادی که در صدر اسلام به دنبال سوءاستفاده از دین بودند گفت: اینها اهدافی داشتند؛ یک هدف اینکه در چشم مردم جلوه کنند و به مردم نشان دهند با پیامبر نزدیک هستند، یک هدف دیگر این بود که مطالب خود را به پیامبر القا کنند و به اهداف سیاسی خود برسند.

وی افزود: شهدای هفتم تیر با تعبیر امام «ابرار» هستند، با شناختی که دارم شهید بهشتی و شهید ناطق نوری از مصادیق «ابرار» بودند.

وی گفت: میزان فعالیت این افراد در زمان طاغوت به اندازه‌ای بود که حکومت ساواک برای آنها حکم تیر آزاد داده بود و بنده با اطمینان عرض می‌کنم «شهید عباسعلی ناطق نوری» از مصادیق «ابرار» در فرمایش امام (ره) بود.

مهاجری با طرح کردن این بحث قرآنی «که می‌خواهم بپرسم آیا راه شهدای هفتم تیر را ادامه می‌دهیم»، تاکید کرد: ما جمهوری ایران نبودیم؛ ما این همه شهید دادیم که جمهوی اسلامی شویم.

وی گفت جمهوری اسلامی این نیست که پولی در بیاوریم و کشور را اداره کنیم. اداره چنین کشوری نیاز به جلوه اخلاق دارد و جامعه باید اخلاقی باشد.

مهاجری با انتقاد از وضعیت اخلاقی جامعه گفت: بدون شک پیشرفت‌های بزرگی در بخش‌های علمی، سازندگی، توسعه و هسته‌ای و… صورت گرفته، اما باید بپذیریم برخی مواقع در اخلاق سقوط کرده‌ایم.

وی با ابراز امیدواری از حل شدن پرونده هسته‌ای ایران و آرزوی توافق خوب با توجه به صحبت‌های مقام معظم رهبری گفت: بالاترین حد عدالت، عدالت اخلاقی است؛ که اگر رخ بدهد عدالت سیاسی و اقتصادی و… هم رخ خواهد داد.

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی اخلاق را گمشده امروز جامعه ایران دانست و گفت: اگر قرار باشد کشور را به این سبک اداره کنیم، به آن انتقاد دارم.

وی اساس مملکت‌داری را عدالت و اخلاق دانست و از افرادی که حرف‌های بی‌پایه و اساس و غیراخلاقی می‌زنند، انتقاد کرد و با گلایه از اینکه برخی دوران انقلابی شدن را پایان یافته می‌دانند، گفت: چون اجرای قوانین الهی همیشگی است، انقلابی بودن هم همیشگی است.

مهاجری تاکید کرد: گمان نکنید داعش فقط در سوریه و عراق است؛ هدف اصلی داعش ایران است. ما باید اخلاق داشته باشیم تا با پشتوانه مردمی برای مواجهه با آنها آماده باشیم.

مهاجری دلیل سقوط شاه را نداشتن اخلاق و پشتوانه مردمی دانست و تاکید کرد: اگر اخلاق داشته باشیم، همه چیز داریم، اما برخی با سوء استفاده از بعضی حساسیت‌ها عنوان می‌کنند که اگر قرار است انقلابی باشیم، باید همه چیز در اختیار ما باشد.

وی با تاکید بر اینکه ما همه به ولایت فقیه اعتماد داریم و پشت سر رهبری قرار داریم گفت: این صحیح نیست که به این و آن، انگ «ضد ولایت فقیه»، «سازشکار» یا «فتنه‌گر» و «راس فتنه» بزنیم.

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی افزود: ما همچنین معتقدیم نباید به افرادی مثل آقایان هاشمی و ناطق نوری که عمرشان را برای ولایت فقیه گذاشته‌اند، بی‌احترامی شود.

مهاجری ادامه داد: این هنر نیست که هر روز کسی را به اسم فتنه دفع کنیم، هنر انقلاب جذب این افراد است. هنر این است که هر روز یک نفر را جذب نظام کنیم. اگر قرار باشد جریانی، هر روز دیگران را به اسم فتنه دفع کند این نهایت تندروی است و در آن صورت تفاوتی با جریان‌های تکفیری و داعش نخواهیم داشت.

وی با اشاره به سخنان سیاسی و اهانت‌های برخی مداحان گفت: متاسفانه بعضی از مداحان، سخنران شده‌اند و سیاست تعیین می‌کنند. مداحی که می‌گوید آقایان استخر می‌روند و جت‌اسکی می‌کنند پس باید طرد شوند، برخلاف موازین صحبت می‌کند. مگر اینجا جمهوری مداحان است که مداحان هوس کرده‌اند برای همه چیز تعیین تکلیف کنند؟

مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی به اشاره به توهین به مسئولان در مراسم تشییع شهدای غواص گفت: هر چیز باید جای خود باشد و اگر قرار باشد سیاست، فرهنگ، عمران و تصمیم‌‌گیری‌ها، دست یک گروه باشد که کاری درست نمی‌شود. باید طرحی نو دراندازیم و این طرح نو، افزایش جاذبه و کاهش دافعه است.

وی تصریح کرد: اینگونه نیست که کاری صورت نگرفته باشد و همه دولت‌ها کارهای بزرگی کردند و همین دولت هم در کشور آرامش ایجاد کرده و اگر بحث هسته‌ای را به نتیجه برساند، کار بزرگی کرده است.

مهاجری در پایان خاطراتی از روز و لحظه شهادت شهید بهشتی و بمب‌گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی را بیان کرد.