برآورد اولیه خسارت ریزگردها در سیستان بیش از ۳۰ میلیارد تومان است - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

 فرماندار ویژه زابل گفت: با تفکیک خسارت‌هایی که در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و معدن، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، دامپروری، شیلات و غیره شده، تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان خسارت ریزگردها بودهاست.

هوشنگ ناظری

به گزارش سرویس رسانه های دیگر رسانه خبری تحلیلی نی زار ، هوشنگ ناظری در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار تسنیم در زابل اظهار کرد: بازدید اخیر معاون امور عمرانی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار و مدیرکل بودجه استانداری در راستای سفر استاندار سیستان و بلوچستان به منطقه سیستان صورت گرفته است.

وی افزود: سفر اخیر علی‌اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان، مصوبات بسیاری را برای سیستان در پی داشته و حضور معاونان وی در منطقه در راستای اجرایی کردن مصوبات و نیازمندی‌های سیستان بوده است.

فرماندار ویژه زابل بیان کرد: معاونان استانداری و هیئت همراه از اماکن خاص و نقاط بحرانی سیستان، فرودگاه، مخازن سوخت، رادیو شهری و بستر دریاچه بازدید کردند.

ناظری عنوان کرد: معاونان استانداری همچنین جلسه‌ای با معتمدان، ریش‌سفیدان و اصحاب رسانه به منظور هم‌اندیشی برگزار و در این جلسه  مواردی که تا به حال در حوزه سیستان اجرایی شده، مطرح شد.

وی تصریح کرد: در سفر اخیر معاونان استاندار به سیستان برنامه‌هایی که نیاز امروز سیستان است مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اهتمام به تکمیل مصوبات صورت گرفته از مهم‌ترین دستاوردهای این سفر بوده است.

اختصاص ۷ میلیارد تومان به مرکز تشخیص بیماری‌های تنفسی در سیستان

معاون استاندار و فرماندار ویژه زایل گفت: استاندار سیستان و بلوچستان مبلغ ۷ میلیارد تومان را برای مرکز تشخیص بیماری‌های تنفسی در سیستان اختصاص داد که این خود نشان از عزم دولت برای رفع مشکلات خاص بیماری‌های تنفسی در سیستان است.

ناظری افزود: توجه ویژه به مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در زمینه ارتقای شاخص‌های آموزش عالی، کمک به دانشگاه زابل و آموزشکده فنی و حرفه‌ای فرخی سیستانی از دیگر برنامه‌های استاندار برای منطقه سیستان بوده است.

فرماندار ویژه زابل خاطرنشان کرد: در مجموع برنامه‌های بسیار خوبی برای سیستان در نظر گرفته شده است و قرار بر این شد تا دو هفته دیگر معاونان استانداری با اعلامی که از سوی فرمانداری زابل و ستاد بحران این شهرستان می‌شود برای اجرایی شدن مصوبات، بار دیگر از سیستان بازدید کنند.

بسته‌های حمایتی کلان در سیستان توزیع می‌شود

ناظری گفت: به منظور حمایت از ساکنان سیستان و با تاکید استاندار سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط بحرانی در این منطقه، بسته‌های حمایتی خرد و کلان در سیستان توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: در مصوبات ستاد بحران استانداری قرار بر این شد که اقدامات در حوزه سیستان در حال حاضر و با توجه به شرایط موجود در دو دسته کوتاه مدت و میان مدت ساماندهی شود.

فرماندار ویژه زابل تصریح کرد: استاندار سیستان و بلوچستان تاکید داشت تا بسته‌های حمایتی در نقاط بحرانی سیستان توزیع شود، این بسته‌های حمایتی در نگاه خرد با توزیع ۴ هزار و ۵۰۰ عدد ماسک مخصوص و پوشال کولر به صورت رایگان توزیع شده است.

ناظری افزود: بسته‌های حمایتی کلان که شامل اقلامی از جمله تلویزیون، یخچال، فرش، پنکه و چراغ خوراک پزی می‌شود از سوی ستاد بحران و برای افرادی که حرکت شن‌های روان یا تغییرات برق اقلام زندگی آنان را فرسوده کرده در نظر گرفته خواهد شد.

برآورد اولیه خسارت ریزگردها تا کنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان است 

فرماندار ویژه زابل درباره مجموعه اقدامات دولت برای مهار ریزگردها در سیستان عنوان کرد: در سفیر اخیر استاندار سیستان و بلوچستان به شهرستان زابل مقرر شد تا طرح عظیم بیابان‌زدایی در این شهرستان از ۱۰۰۰ هکتار به ۳ هزار هکتار افزایش یابد و مبلغ قابل توجهی برای این طرح تصویب شده است.

وی افزود: نکته قابل توجهی که در این زمینه وجود دارد، این است که کانون‌های بحرانی که منشاء ریزگردها بوده شناسایی شده است.
ناظری بیان کرد: سال‌هاست که حرکت شن‌های روان در منطقه سیستان زندگی در این منطقه را با سختی مواجه کرده و سال‌ها اقدامات متعددی در این باره صورت گرفته که متاسفانه نتوانسته این مشکل را رفع کند.

فرماندار ویژه زابل تصریح کرد: مهار کانون ریزگردها و سر منشاء اصلی این ریزگردها در فهرست اولویت‌ها قرار دارد که در حال حاضر دانشگاه زابل، شرکت آب و خاک، محیط زیست، ستاد بحران و سایر نهادهای موثر در حال انجام این موضوع هستند.

سفر هیئت عالی‌رتبه از سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور به سیستان

وی عنوان کرد: در همین راستا، یک هیئت عالی رتبه از سوی سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور در هفته آینده به سیستان خواهند آمد که امیدواریم یک بار و برای همیشه موضوع ریزگردها از زندگی مردم سیستان رفع شود.

ناظری درباره میزان خسارت ریزگردها در ماه‌های اخیر بیان کرد: اگرچه برآورد خسارت‌ها هنوز ادامه دارد اما با تفکیک خسارت‌هایی که در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و معدن، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، دامپروری، شیلات و غیره شده، خسارت طوفان و ریزگردهای ماه‌های اخیر تابه حال بیش از ۳۰ میلیارد تومان بوده است.

انتهای پیام/

ارسال اخبار منتشر شده توسط سایت های دیگر تنها جنبه اطلاع رسانی دارد و نشان دهنده خط مشی رسانه خبری تحلیلی نی زار نمی باشد

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.