- 10 مرداد 1393
- کد خبر 611
- Print This Post
سایز متن /
به منظور افزایش دیپلماسی فعال دو منطقه، استاندار سیستان و بلوچستان به دعوت والی نیمروز افغانستان به والی نیمروز سفر میکند.
به گزارش رسانه نی زار ، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، علیاوسط هاشمی در جلسه مدیریت بحران استان با اشاره به اینکه سفر به نیمروز افغانستان به منظور افزایش دیپلماسی فعال دو منطقه خواهد بود، اظهار کرد: دو استان سیستان و بلوچستان و نیمروز افغانستان از یکدیگر خواستههایی دارند که این سفر به منظور بررسی این نیازها انجام میشود.
وی افزود: به فرمانداران سیستان، مدیران برق، آب و محیط زیست ابلاغ شده تا گزارشی از خواستههای استان از والی نیمروز افغانستان تهیه کنند.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان بیان کرد: استان علاوه بر تامین برق افغانستان توانایی تامین سوخت این کشور را نیز دارد و میتواند بازار سوخت افغانستان را در دست بگیرد.
هاشمی اضافه کرد: بسترسازی لازم برای گرفتن امتیاز عرضه سوخت به افغانستان انجام شده و استان میتواند در تامین برق و سوخت افغانستان ایفای نقش کند.
وی گفت: ارائه این منابع به افغانستان در صورت تامین آب مورد نیاز تالاب هامون از سوی این کشور انجام خواهد شد.
تدوین بسته حمایتی برای روزهای سخت سیستان
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: فرمانداران سیستان و ائمه جماعت با هماندیشی مردم به موارد مورد نیاز برای مواقع بحرانی بستهای تدوین کرده و در اختیار مدیران استان قرار دهند تا بلافاصله تامین شود.
هاشمی با هشدار به فرمانداران و مدیران استان، افزود: برای تدوین این سند به گونهای عمل کنیم که توقع برای عموم مردم ایجاد نشود و فقط برای مردمان بحران زده و نقاط خاص این سند تدوین شود.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از تضعیف خدمات رسانی به نقاط بحرانی سیستان، نگاهمان را طوری شکل ندهیم که همه سیستان را بحرانی ببینیم.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان با ابراز تاسف برای عدم وجود مدیریت در نیم قرن گذشته به منظور برون رفت از وضعیت خشکسالی سیستان، گفت: استفاده از تکنولوژی دانش بنیان و فعالیتهای پژوهشی مانع افزایش تعداد روزهای طوفانی در سیستان خواهد شد.
هاشمی عنوان کرد: تاکنون مدیران برای سیستان مانند یک بیمار اورژانسی که فقط به او مسکن ترزیق میکنند تا درد او آرام شود عمل کردهاند اما برای درمان این درد هیچ فعالیتی صورت نگرفته است.
وی بر صبوری و همراهی مردمان سیستان با مدیران اشاره کرد و افزود: سیاست ما در نظام اسلامی کاهش بار از دوش مردم است از این رو مردم نیز به این درک و باور رسیدهاند و تاکنون هیچ فشاری بر مدیران وارد نساختهاند.
رئیس شورای مدیریت استان سیستان و بلوچستان خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی استان گفت: از موضوعاتی که انجام آن برای مردم ضرورت دارد نباید به راحتی عبور کنید.
تثبیت شنهای روان در ۳ هزار هکتار از اراضی سیستان
استاندار سیستان و بلوچستان از تثبیت شنهای روان در ۳ هزار هکتار از اراضی سیستان خبر داد و بیان کرد: هفته آینده هیئتی متشکل از محیط زیست و سرجنگلبانی برای تحقق این امر وارد سیستان میشوند.
فرمانداران سیستان به همراه مدیران دستگاههای اجرایی استان نیز در این جلسه به ارائه راهکارهایی برای برون رفت از وضعیت بحرانی سیستان پرداختند.
شرکت استاندار سیستان و بلوچستان در نشست ۶+۶
استاندار سیستان و بلوچستان از شرکت در نشست ۶+۶ در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: این نشست با حضور ۶ استاندار و ۶ وزیر به منظور بررسی ۶ طرح ملی انجام خواهد شد.
هاشمی با اشاره به اهمیت این نشست برای استان افزود: مصوبات این نشست در هیئت دولت به تصویب خواهد رسید.
وی بیان کرد: نقش دادن به استان سیستان و بلوچستان در سطح ملی مهمترین هدف مدیریت استان است.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان به نگاه ویژه دولت به استان تاکید و خاطرنشان کرد: مصوبات سفر اخیر هیئت دولت به استان سبب تغییر موقعیت استان در سطح ملی خواهد شد و چهره محرومیت از استان پاک میشود.