معرفی برگزیدگان سومین جشنواره فرخی سیستانی+سوابق - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی‌زار : سومین جشنواره فرخی سیستانی با حضور دکتر بلخاری رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران و مسگرانی مدیرکل فزهنگ‌و ارشاد اسلامی استان و دیگر مسئولین استانی و محلی در شهرستان زابل توسط موسسه فرهنگی هنری نی زار برگزار شد.

در این دوره از جشنواره برگزیدگان بخش های مختلف معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند

در بخش ادبیات محمودرضا آرمین به عنوان برگزیده معرفی گردید.

محمود رضا آرمین متخلص به سهی سیستانی زاده اول اردیبهشت ۱۳۲۰ در زابل

او که شاعری را از نوجوانی و دوره دوم دبیرستان آغاز کرده بود، چون به انجمنهای شعر تهران راه یافت در مسیری افتاد که شور و شوقش تا امروز با جان وی عجین شده است. از وی تا کنون ده ها مجموعه شعر به چاپ رسیده است همچنین مشارکت در تصحیح تاریخ دو جلدی بیهقی، داوری جشنواره های شعر دانشگاهی و مردمی در کشور و تالیف کتاب سیستان به روایت تصویر که به چهار زبان زنده دنیا ترجمه شده است.

ابوالحسن افشاری به عنوان برگزیده بخش هنر معرفی شد.

ابوالحسن افشاری از هنرمندان به نام سیستانی و نقاش چیره دست زاده ۱۳۲۸ در زابل می باشد.

وی از ابتدای دوران دبیرستان رشته های مختلف هنری از جمله طراحی، نقاشی، خوشنویسی، تئاتر، موسیقی و مجسمه سازی را با جدیت دنبال کرد.

از سال ۱۳۵۶ سرپرستی بخش و تدریس هنرهای تجسمی را در دانشسرای هنر زاهدان به عهده گرفت و از سال ۱۳۵۸ و با تشکیل خانه فرهنگ در زابل و آغاز فعالیت هنرهای تجسمی عهده دار سرپرستی این واحد شد.

از ایشان تا کنون ۱۲۰ نقاشی ارزنده و ارزشمند در دسترس می باشد.

در بخش فرهنگ جواد شهنازی به عنوان برگزیده معرفی گردید.

جواد شهنازی متولد آبان ماه ۱۳۳۷ در زابل می باشد.

او از کودکی شوق دانستن و مطالعه و علایق ادبی و نیز تاریخ و دیگر کتب علمی ویژه ی نوجوانان داشت که نتیجه آن دوبار کسب جوایز داستان نویسی کیهان بود.

انتشار آثار استاد غلامعلی رئیس الذاکرین در آن زمان و علاقه وی باعث شد در سال ۱۳۷۵ به جمع آوری واژه ها و ضرب المثل های سیستانی همت گمارد و تا سال ۱۳۸۰ بیش از ۱۰۰۰ صفحه مطلب را جمع آوری کرد. عزیمت وی به مشهد و آشنایی با شاعر و قاضی پاک نهاد سیستانی، استاد سیاوش پرواز مسیر فعالیت های فرهنگی وی را تغییر داد.

نتیجه ی سال ها تلاش و پژوهش ایشان حدود پنج هزار صفحه مطلب است که در شش جلد تنظیم گردیده و جلد اول این مجموعه با عنوان فرهنگ گویشی سیستان ” خنج ” توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به چاپ رسیده است.

 

در بخش جوان دو برگزیده معرفی گردید.

 

محمد میر دارای مدرک کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی

ایشان استعداد و نبوغ خاضی در شعر فارسی و همچنین شعر سیستانی از خود نشان دادند و بارها در جشنواره های مختلف ازجمله کسب رتبه برتر شعر سرباز_شاعران و همچنین در جشنواره بومی سروده ها موفق به کسب رتبه شده است.

برگزیده دوم بخش جوان خانم محبوبه کلبعلی :

محبوبه کلبعلی دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات فارسی

ایشان در جشنواره ها و مسابقات و همایش های هنری حضوری فعال داشته و موفق به کسب رتبه گردیده است. از جمله برگزیده جشنواره کشوری شعر حجاب زینت آفرینش و کنگره بین المللی شعر مقاومت اسلامی اشاره کرد.

 

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.