با تمام توان و ایجاد هم افزایی بین همه پتانسیل ها مسیر توسعه استان را در پیش خواهیم گرفت - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار : سید دانیال محبی روز سه شنبه در نشست شورای اداری منطقه سیستان با حضور ائمه جمعه، معتمدان و فرمانداران شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان در سرسرای فرمانداری زابل اظهار داشت: حضور انسان های فرهیخته، فرهنگی و شخصیت های بزرگ از والاترین امتیازات این استان به ویژه سیستان است که باید از این ظرفیت برای توسعه منطقه استفاده کرد.

وی افزود: این استان مکانی قابل توسعه است که انسان هایی توسعه گرا در آن حضور داشته باشند.

وی گفت: سیستان و بلوچستان در افق توسعه قرار دارد و از جوانانی دارای شور و مدارج بالا برخوردار است.

وی ادامه داد: دولت با ایجاد زیرساخت ها زمینه ورود بخش خصوصی به سیستان و بلوچستان را فراهم می کند و نیاز است نخبگان و افراد شاخص جامعه نیز با روشنگری اقشار مختلف مردم نقش خود را برای ارتقای سطح توسعه استان ایفا کنند.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سیستان در گذشته محلی برای تولید گندم کشور بوده است تاکید کرد: این منطقه امروز دچار خشکسالی شده که می طلبد با برنامه ریزی مناسب راندمان تولید را افزایش داد.

نماینده عالی دولت در استان با ذکر این مطلب که سیستان و بلوچستان از سرمایه انسانی و نیروی جوان تحصیل کرده برخوردار است تسریع کرد : تفکر توسعه ای و انسان هایی که به توسعه می اندیشند بستر توسعه را فرآهم می آورند از این رو باید با همگرایی و هم افزایی بین همه ظرفیت ها و پتانسیل های موجود استان, در مسیر توسعه استان تلاش شود.

محبی اجرای طرح ۴۶ هزار هکتاری آبیاری دشت سیستان از طریق لوله را کار ارزشمندی توصیف کرد و گفت: با اجرای این طرح بخش عمده ای از مشکل بیکاری مردم منطقه حل می شود.

وی با اشاره به دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب در این دیدار بر رفع مسائل و مشکلات استان تأکید بسیاری داشتند که این موضوع وظیفه همه مسئولین را سنگین تر می کند.

استاندار حضور امروز در منطقه سیستان را نخستین سفر درون استانی خود برشمرد و افزود: این نشست محلی با هدف افزایش همدلی و الفت برای حل مشکلات منطقه برگزار شده است.

هوشنگ ناظری در ابتدای این نشست با برشمردن دستاوردهای دولت تدبیر و امید در منطقه سیستان بیان داشت : گاز یکی از نیازمندی ها و ضروریات ایجاد کار و اشتغال در منطقه است که امیدواریم از ابتدای سال ۹۷ روند اجرایی این طرح با شتابی مناسب آغاز گردد.

امام جمعه زابل نیز در این نشست گفت : با خشک شدن دریاچه هامون هزاران صیاد، دامدار و کشاورز بیکار شدند و فشار سنگینی به مردم و دولت ها از ابتدای خشکسالی تاکنون وارد آمده است.

هادی میر رییس خانه معتمدین شهرستان زابل نیز در این جلسه ضمن قدردانی از استاندار بابت قبول دعوت معتمدین جهت سفر به سیستان ابراز خرسندی کرد تا با نگاه بلند ایشان سیستان از شرایط بحرانی خود خارج گردد.

شماری از معتمدان شهرهای زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز در این نشست ایجاد منطقه آزاد تجاری – صنعتی سیستان، تکمیل بزرگراه زابل – زاهدان، سرعت بخشیدن به اجرای طرح ۴۶ هزار هکتار آبیاری با لوله مزارع دشت سیستان، لایروبی انهار، احیای تالاب بین المللی هامون با مشارکت و نظر مردم، اختصاص اعتبار ویژه برای شهرداری های منطقه سیستان، فعال کردن گذرهای مرزی و تکمیل جاده پرتردد کوه خواجه را خواستار شدند./

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.