- 16 اسفند 1394
- کد خبر 11891
- Print This Post
true
it is true
true
it is true
falseit is false
falseit is false
falseit is false
true
it is true
true
سایز متن /
it is true
true
it is true
trueit is false
نی زار : رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور گفت: منطقه سیستان تأثیرپذیری جدی از رودخانه هیرمند دارد که بخشی از آن به عدم ثبات در ورودیی آب به منطقه دارد.
به گزارش نی زار به نقل از ایسنا، محمد فیاض که در همایش منابع طبیعی در دانشگاه زابل سخن می گفت بابیان اینکه تغییر اقلیم و افزایش دما بر روی گیاهان تأثیرات زیادی دارد و گیاه مجال اینکه به مسیر طبیعی خود ادامه دهد را پیدانمی کند، افزود: وقتی صحبت از ارائه طریق و راه حل می شود آن چیزی که باید به آن توجه شود سند توسعه منطقه سیستان است که باید با مدیریت واحد صورت پذیرد.
وی بااشاره به سفر ۳۰ سال قبل خود به منطقه سیستان و حل نشدن مشکلات ازآن زمان تاکنون، تدوین سند پایه توسعه دشت سیستان تحت مدیریتی واحد را راه حلی مناسب برای نجات این منطقه عنوان کرد و گفت: برای اینکه جمعیت در این منطقه پایدار باشد باید بسترهای توسعه در آن فراهم شود.
وی همچنین خواستار راه اندازی مرکزی به منظور پژوهش برای مهارطوفانهای شن و ریزگردهادر منطقه شد و افزود: در حوزه پژوهش باید با دید وسیع ورود پیدا کرد و برای اینکار ابتدا می بایست زیرساخت مناسب و طراحی های معماری و مهندسی صورت گیرد و تنها به راه اندازی دفتر و تابلو بسنده نشود تا بتوانیم از راه پژوهش به تولید علم دست بیابیم.
رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور ادامه داد: منطقه سیستان دارای ظرفیت بسیار بالایی در زمینه برخورداری از نعمت باد و خورشید می باشد که باید از آنها به نحو شایسته بهره برداری شود.
فیاض پروژه مطالعاتی وپژوهشی طرح جامع مهارحرکت ماسه های روان دشت سیستان در داخل و خارج کشور، مقایسه روشهای مختلف تثبیت شن در کانونهای بحرانی شناسایی شده دردشت سیستان برپایه دینامیک و مکانیسم فعالیت آنها، تعیین اولویت اجرای پروژه های تثبیت شن برپایه خصوصیات قلمرو مناطق، بررسی منشأ ماسه های تغذیه کننده رسوبات بادی و مواردی از این قبیل را از جمله پروژ های پیشنهادی در شرایط نظام مدیریت کنونی دشت سیستان عنوان کرد.
true
it is true
true
it is true
true
it is true
true
it is true