اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زابل برای استفاده از ظرفیت توریسم درمانی/به زودی افتتاح طرح های بزرگ حوزه سلامت و درمان در منطقه سیستان - پایگاه اطلاع رسانی و تحلیلی نــی زار

نی زار : رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل با بیان اینکه سیستان به عنوان کانون سل ایران شناخته شده است گفت: با توجه به اینکه سرمنشا اصلی سل افغانستان است بزودی بیمارستان آموزشی، پژوهشی، درمانی و تخصصی سل در سیستان نزدیکترین منطقه به آن کشورافتتاح می شود.

به گزارش نی زار هادی میرزایی دوشنبه شب در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: افغانستان و عراق به عنوان کشورهای درگیر با موضوع سل می توانند از ظرفیت های این بیمارستان تخصصی برای آموزش نیروهای خود استفاده کنند که مذاکرات برای ورود این افراد به زابل با سازمان بهداشت جهانی آغاز شده است.
وی افزود: همسایگی شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان با کشور افغانستان ظرفیتی بزرگ برای توریسم درمانی است و در همین زمینه دانشگاه علوم پزشکی زابل تاکنون با مقامات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت امور خارجه و وزارت کشور و مسئولان برخی از ولایت های کشور همسایه برای جذب توریسم بیمار مذاکرات متعددی انجام داده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل از ایجاد شرکت گردشگری سلامت خبرداد و گفت: نزدیکترین بیمارستان به کشور افغانستان در فاصله یک کیلومتری مرز آن کشور با ایران در منطقه سیستان قرار دارد و طرح توریسم درمانی می تواند کمک بسیار خوبی برای بیماران افغان و رشد اقتصادی منطقه باشد.

وی با بیان اینکه ۵۱ پروژه در چهار سال گذشته به دانشگاه علوم پزشکی زابل اضافه شده است گفت: از سال ۹۳ تاکنون ۱۰۰ پروژه حاصل سفر وزیر سابق بهداشت، طرح تحول نظام سلامت، بنیاد برکت و اعتبارات استانی در منطقه سیستان در حال ساخت یا آماده بهره برداری است و یا راه اندازی شده اند.

میرزایی اورژانس بیمارستان امیرالمومنین(ع)، مرکز تشخیص زود هنگام سرطان، بلوک زایمانی، بخش نوزادان، بیمارستان ۶۴ تختخوابی تنفسی، بیمارستان سل و کلینیک تخصصی را از جمله این طرح ها عنوان کرد.

وی اظهارداشت: بیمارستان امیرالمومنین (ع) زابل با ظرفیت ۲۶۳ تختخواب از حدود ۲۰ سال پیش مورد بهره برداری قرار گرفته است و امروز با ظرفیت ۴۰۰ تختخواب به مردم منطقه سیستان خدمات رسانی می کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل با بیان اینکه سیستم تاسیسات بیمارستان امیرالمومنین(ع) با دوبرابر ظرفیت خود فعال است تاکید کرد: دانشگاه برای تغییر سیستم تاسیسات این بیمارستان نیازمند اعتبارات ویژه ای است.
وی افزود: در مجموع در چهار بیمارستان شهرهای شمالی سیستان و بلوچستان ۶۰۰ تختخواب وجود دارد که براساس نقشه راه دانشگاه علوم پزشکی زابل در سال ۱۴۰۴ تعداد تخت ها به هزار و ۵۷۶ تخت افزایش پیدا می کند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.