- 13 آبان 1397
- کد خبر 19059
Print This Post
سایز متن /
به گزارش نی زار و به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: دوره های تخصصی گردشگری توسط بخش خصوصی و با همکاری و نظارت اداره کل میراث فرهنگی استان برگزار میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: این دوره ها در رشته های مدیریت فنی دفاتر خدمات مسافرتی، راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی، راهنمایان طبیعت گردی، آشپزی عمومی، آشپزی تخصصی، شیرینی پزی، مدیریت عمومی هتل، مدیریت تخصصی هتل و ژئوتوریسم (زمین گردشگری) با اساتید خبره در این حوزه برگزار میشود.
وی گفت: در شرایط کنونی با توجه به اهمیت، تنوع و پیچیدگیهای صنعت گردشگری و لحاظ نمودن این نکته که گردشگری مهمترین فعالیت انسان معاصر است آموزش خانواده بزرگ گردشگری برای افزایش کارآمدی و ارتقاء بهره وری، تنوع بخشی به منابع درآمدی و افزایش تولید ناخالص داخلی، کلید دستیابی به اقتصاد پویا خواهد بود.
میرحسینی ادامه داد: فعالیت گردشگری، کار با انسانها است و برای جذب حداکثری و افزایش تقاضای سفر باید به توسعه منابع انسانی در صنعت گردشگری اهمیت ویژه ای قائل شویم و آموزش مهمترین نقش را در این زمینه دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان تصریح کرد: ارائه آموزش اثر بخش مستلزم رویکرد، تفکر، مدلها، ابزارها و مکانیزم های جدید است.
وی آموزش را به عنوان بخش زیربنایی مدیریت منابع انسانی و مدیریت کیفیت در صنعت گردشگری دانست و گفت: برای اصلاح ساختار و توسعه پایدار صنعت گردشگری باید تقویت نظام آموزشی را در دستور کار قرار دهیم.
وی بیان کرد: بکارگیری نیروی انسانی در صنعت گردشگری باید فراتر از مسائل مربوط به مهمان نوازی و استقبال از توریست ها باشد تا بتوانند با سطح دانش بیشتر خدمات مطلوب تری ارائه نمایند.
این مسئول اعلام کرد: در برنامه ریزی جدید تلاش شده که هم از لحاظ کیفیت و هم از نظر کمیت، استانداردهای لازم دوره های آموزشی برای شاغلین و فعالین گردشگری استان لحاظ شود.
وی ادامه داد: یکی از راه های اجرای این امر توقف انحصار آموزش دولتی و اختصاص آن به بخش های خصوصی است؛ به طوری که دولت تنها جنبه نظارتی و حمایتی را داشته باشد.
میرحسینی بیان کرد: با توجه به تغییرات سریع و فضای رقابتی در صنعت گردشگری، نیاز به فهم پویایی محیط جهانی از اولویت های فعالین گردشگری است.
وی گفت: فن آوریها بسرعت در حال تغییر هستند و محیط رقابتی، منجر به شکل گیری نیروی کار درحال تکامل گردیده است که نیازمند تقاضای جدید مهارتی و دانش می باشد، بنابراین برگزاری این دوره ها کمک شایانی به توانمندسازی بخش خصوصی گردشگری در سیستان و بلوچستان خواهد نمود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان افزود: دوره های آموزشی موسسات بخش خصوصی مجری که با نظارت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار میشود، بیشتر کاربردی و کوتاه مدت هستند که برای بدنه فعال در حوزه گردشگری طراحی شده است به طوریکه این افراد قبل یا حین خدمت بتوانند مهارتهای خود را ارتقا بخشند.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که در صنعت گردشگری فعالیت دارند در هر سطحی که فعالیت میکنند لازم است علاوه بر سطح تحصیلات در مقطعی خاص از تحصیلات آکادمیک برخوردار باشند و با گذراندن دوره های آموزشی بتوانند سطح کیفی خدمات را اتقاء بخشند.
گفتنی است؛ ثبت نام متقاضیان از هفته آینده آغاز میشود و علاقمندان میتوانند به آموزشگاه خانه کیفیت زاهدان واقع در بزرگمهر ۳۶ و معاونت گردشگری در زاهدان، و به ادارات میراث فرهنگی در شهرستانهای زابل و چابهار مراجعه نمایند.
انتهای پیام