- 23 دی 1395
- کد خبر 16069
Print This Post
سایز متن /
نی زار : با توجه به تجارب مدیریتی موجود، اولویت اساسی برای هرگونه جذب نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان بومی بودن برحسب شهرستان است.
به گزارش نی زار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اعلام این مطلب گفت: به دنبال اقدامات اساسی دولت تدبیر و امید و با عنایت به نگاه ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناطق در حال توسعه، در حال حاضر عملیات ساخت و تجهیز ۳۷۶ طرح و پروژه بزرگ و متوسط بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حال انجام است.
به گفته دکتر محمودرضا میری با تکمیل نهائی و تجهیز و راه اندازی پروژه های مربوط به طرح تحول نظام سلامت، پروژه های مصّوب سفر وزیر محترم بهداشت و درمان به استان (طرح تفتان) و سایر پروژه های ملی و استانی، در آینده ای نزدیک و پس از تجهیز و راه اندازی این مراکز، تحولات تاریخی و اتفاقات بی سابقه ای در روند سلامت هم استانی های عزیز رخ خواهد داد و علاوه بر حلاوت و شیرینی ارتقاء شاخص های سلامت مردم، زمینه فعالیت تعداد زیادی از دانش آموختگان بومی استان در این مراکز فراهم خواهد شد.
وی افزود؛ عملیات ساخت مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشت و درمان از قبیل خانه های بهداشت روستائی پایگاه های سلامت شهری، پایگاه های اورژانس، مراکز خدمات جامع سلامت (درمانگاه) و بیمارستان های در دست احداث یکی پس از دیگری به اتمام خواهد رسید و هم اینک در مرحله برنامه ریزی به منظور تجهیز و سپس تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز جهت راه اندازی این مراکز هستیم.
دکتر محمودرضا میری که در جلسه کارگروه راه اندازی بیمارستان دارالشفاء میرجاوه سخن می گفت؛ با اشاره به قوانین جاری و دستورالعمل های اداری موجود در زمینه محدودیت استخدام دولتی گفت؛ از آنجا که سیاست های کلّی و اسناد بالادستی توسعه به واگذاری امور خدماتی مردم به خود مردم تاکید می کند؛ به نظر می رسد بخش اعظم نیروی انسانی مورد نیاز برای فعالیت این واحدها باید از طریق برونسپاری خدمات و از طریق شرکت های متولی نیروی انسانی تامین شود و بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از فعالیت بخش خصوصی و حضور افراد و سازمان های مردم نهادی که توانمندی لازم برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز بخش سلامت استان را دارند حمایت می کند.
وی با اشاره به راه اندازی ۳ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی در استان، آن را از ثمرات نظام مقدس جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت؛ از ابتدای فعالیت آموزش عالی حوزه سلامت در استان و تاسیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ۳۰ سال قبل تا کنون، بالغ بر ۳۳۷۶ نفر از افراد بومی استان از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند. دکتر میری ادامه داد ؛در حال حاضر با فراهم شدن امکان تربیت نیروی انسانی بومی بخش سلامت در شهرهای زاهدان، زابل، خاش، ایرانشهر و چابهار روند تربیت نیروی انسانی متخصص بومی در استان استمرار خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به اطلاع رسانی عمومی درخصوص هرگونه جذب نیروی انسانی گفت: درصورت نیاز به جذب حتی یک نفر نیرو اعم از استخدام پیمانی، شرکتی و یا ساعتی در واحدهای تابعه این دانشگاه؛ جذب نیرو براساس اولویت بومی بر حسب شهرستان و پس از اطلاع رسانی و اعلان عمومی و سپس برگزاری آزمون تخصصی انجام خواهد شد. دکتر میری افزود: مرجع اصلی برای هرگونه اطلاع رسانی در زمینه جذب و بکارگیری هرگونه نیروی انسانی پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه است و اطلاعیه های صادره حسب مورد از طریق صدا و سیمای استان، روزنامه ها و تریبون نمازهای جمعه نیز اعلام خواهد شد.